Cutremure stiri: 506

Ucraina controlează pe deplin frontiera cu Rusia

8 iul. 2014,, 01:42   Externe
8419 3
Foto: polit.ru
Secretarul adjunct al Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Mihail Kovali a declarat, luni, într-un interviu televizat, că forțele armate ucrainene au luat complet sub control frontiera ruso-ucraineană pe toata lungimea ei.

Potrivit "Interfax" controlul deplin asupra frontierei a fost restabilit o dată cu încetarea armistițiului. "Imediat după încetarea armistițiului, și anume odată cu trecerea la faza activă, practic toată frontiera a fost închisă pentru a nu admite pe teritoriul Ucrainei armele grele. Chiar și în regiunea Lugansk situația este de așa natură că întreaga graniță este controlată de forțele armate și grăniceri", - a spus Kovali.

Mai devreme, luni, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gherașcenko la un briefing de presă la Kiev, a declarat: "Granița este închisă cu așa-numitul foc de acoperire, adică, în cazul în care din partea Rusiei vor încerca să treacă careva blindate sau careva KamAZ-uri - funcționează cercetașii noștri, și tehnica va fi distrusă din aer, sau prin focul de artilerie".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав