X 
Cutremure stiri: 502

Comisia pentru decernarea Premiului Naţional a început înscrierea candidaţilor în cursă

8 iul. 2014,, 10:45   Societate
4102 0
Foto: tribuna.md
Comisia pentru decernarea Premiului Naţional a dat startul înregistrării candidaților, care se va încheia pe 1 august 2014. La concurs pot participa cetăţenii Republicii Moldova cu realizări în domeniile tehnologie, cultură, artă şi sport, care au avut o contribuţie considerabilă la promovarea imaginii pozitive a ţării pe plan internaţional.

Dreptul de a înainta candidaţi îl au ministerele, Academia de Ştiinţe a Moldovei, universităţile, uniunile de creaţie, federaţiile de sport, precum şi laureaţii Premiului Naţional şi ai Premiului de Stat.

Premiul Naţional a fost instituit în anul 2011 cu prilejul aniversării a 20-a a proclamării Independenţei Republicii Moldova. Premiul, în valoare de 100 de mii de lei, este acordat în fiecare an pe data de 27 august, unui număr de 10 personalităţi marcante din diferite domenii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав