Cutremure stiri: 506

Rusia este gata să ia măsuri pentru a se apăra de atacurile din Ucraina

13 iul. 2014,, 02:48   Externe
10716 8
Foto: interfax.ru
Ministerul rus de Externe a reacționat dur la atacul asupra grănicerilor ruși de pe teritoriul Ucrainei. Diplomații ruși au declarat autorităților de la Kiev un protest hotărît și au cerut să pună capăt provocărilor de la graniță. În caz contrar, Rusia este gata să ia măsuri pentru a apăra teritoriul său.

Despre aceasta se vorbește într-un comunicat postat pe site-ul MAE al FR.

Din declarația Ministerului rus de Externe: "În caz de repetare a unor asemenea provocări partea rusă își rezervă dreptul de a lua toate măsurile prevăzute de legislația Federației Ruse pentru a proteja teritoriul său și pentru a asigura siguranța cetățenilor ruși".

Potrivit diplomaților ruși, ei au dovezi convingătoare că atacul asupra grănicerilor din regiunea Rostov a fost o provocare bine planificată.

Din declarația Ministerului rus de Externe: "Există dovezi convingătoare că atacul asupra grănicerilor a fost efectuat atît de pe teritoriul ucrainean, cît și de pe pozițiile anterior pregătite în Federația Rusă după pătrunderea atacatorilor de pe teritoriul Ucrainei".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав