Cutremure stiri: 502

Moldova și România vor intensifica cooperarea în dezvoltarea mediului de afaceri

20 iul. 2014,, 14:00   Societate
5405 0
Foto: infoprut.ro
România şi Republica Moldova vor elabora mai multe proiecte comune transfrontaliere şi de atragere a investițiilor pentru dezvoltarea mediului de afaceri. Cel puţin asta au convenit reprezentanţii Ministerului Economiei, în cadrul unei întrevederi cu ministrul delegat pentru mediu de afaceri al României, Florin Nicolae Jianu.

Oficialii au convenit să fie organizate ședințe comune de lucru, vizite de studii pentru a face schimb de experiență în domenii precum atragerea și absorbția eficientă a fondurilor, dezvoltarea sectorului business-ului mic și mijlociu.

Totodată, aceștia au mai discutat despre necesitatea intensificării turismului între Republica Moldova și România, prin acțiuni comune de promovare precum vizite de informare pentru tour operatori, reprezentanţii mass-media și liderii de opinie.

Oficialii au mai stabilit ca în timpul apropiat să fie organizată o ședință a comisiei interguvernamentale moldo-române pentru colaborare comercial-economică.

Vizita de lucru a lui Florin Nicolae Jianu are loc în contextul deschiderii la Chișinău a Camerei de Comerţ Bilaterale România - Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав