Cutremure stiri: 502

Clădirea Scotland Yard este scoasă la vînzare pentru 250 de milioane de lire sterline

4 sep. 2014,, 01:05   Externe
3295 1
Foto : runews24.ru
Sediul Poliției don Londra - Scotland Yard - va fi pus în vînzare marți, pentru 250 de milioane de lire sterline, scrie Financial Times.

Vînzarea clădirii, în care poliția s-a aflat o jumătate de secol, va avea loc în cadrul programului de reducere a cheltuielilor lansat de autoritățile Londrei. Ca urmare, doar pe seama exploatării clădirii se pot economisi 6 milioane de lire sterline, ceea ce corespunde sumei necesare pentru a plăti 130 de ofițeri de poliție.

Sediul central al poliției se va muta într-o clădire mai modestă pe malurile Tamisei. În plus, o parte din veniturile obținute din vînzare va merge pentru îmbunătățirea tehnologiilor pentru munca polițiștilor - ca urmare un număr mai mare de angajați vor putea lucra de la distanță, cu ajutorul smartphone-urilor și tabletelor, scrie ziarul.

Clădirea Scotland Yard cu o suprafață de peste 55 500 metri pătrați este situată în Westminster.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав