Cutremure stiri: 506

Moldova U21 – Anglia U21: 0-3 (VIDEO)

10 sep. 2014,, 10:30   Sport
4572 0
Foto: noi.md
Selecționata de tineret a Moldovei a cedat cu 0-3 în partida cu Anglia. Acesta a fost ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2015. Englezii s-au dovedit a fi superiori jucătorilor noștri la toate capitolele. Pentru selecționata din Albion au marcat Berahino în minutele 16, 51 şi Kane în minutul 84.

Astfel, cu 28 de puncte la activ Anglia a terminat Grupa 1 pe prima poziție. Finlanda a terminat pe locul doi cu 16 puncte, iar Moldova cu același punctaj, însă cu un golaveraj mai slab a încheiat pe trei. Ţara Galilor şi Lituania s-au situat pe locurile cinci și șase, iar San Marino a rămas codașa clasamentului.

De menționat că această campanie de calificare a fost una dintre cele mai bune din istorie pentru naționala de tineret, căreia doar golaverajul i-a împiedicat să încheie pe locul doi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав