X 
Cutremure stiri: 506

A fost numită compania care va construi pavilionul Moldovei la Expo Milano 2015

15 sep. 2014,, 10:35   Economie
2983 0
Foto: mixerplanet.com
A fost numită compania care va executa lucrările de construcție a pavilionului Moldovei la Expoziția Internațională „Expo Milano 2015”, relatează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Economiei, Comitetul organizatoric pentru pregătirea participării Republicii Moldova la Expoziţia Mondială „Milano-2015” a evaluat rezultatul licitaţiei privind selectarea agentului economic care va executa lucrările de construcţie a pavilionului. Din 17 ofertanţi înscrişi la concurs, licitaţia a fost cîştigată de agentul economic „Petas” SRL.

De asemenea, a fost aprobată decizia privind demararea concursului în vederea achiziţionării serviciilor de promovare şi comunicare pe parcursul participării Republicii Moldova la Expo Milano 2015.

În cadrul şedinţei, Comitetul a mai aprobat alocarea unui deviz de cheltuieli suplementare din bugetul de stat, în sumă de 7,6 milioane de lei pentru lansarea construcţiei pavilionului ţării noastre.

În context, vicepremierul, ministrul Economiei, Andrian Candu, a remarcat necesitatea menținerii unui dialog activ între sectorul public și cel privat, inclusiv pentru dezvoltarea unor parteneriate de sponsorizare a pavilionului Republicii Moldova din cadrul Expoziției Internaționale de la Milano din 2015 pentru a asigura suportul necesar în promovarea valorilor naţionale la nivel internaţional.

Prezentarea machetei Pavilionului Republicii Moldova pentru Expo Milano 2015 a avut loc la 6 iunie curent în cadrul săptămînii investiționale Moldova Business Week 2014. Moldova va participa în premieră la asemenea expoziție cu un pavilion propriu, iar acest eveniment îi va oferi posibilitatea de a demonstra tot de ce este în stare țara. Deviza pavilionului moldovenesc va fi „Să fie lumină – energia soarelui, puterea pămîntului, hrană pentru oameni”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав