X 
Cutremure stiri: 506

La Chişinău va fi organizat Forumul Economic Moldo-Belarus

19 sep. 2014,, 10:00   Economie
3565 0
Foto: eng.belta.by
Pe 24 septembrie, la Chişinău se va desfăşura Forumul Economic Moldo-Belarus. Agenţia "Infotag" relatează, cu referire la organizatorul evenimentului – Camera de Comerţ şi Industrie – că Forumul este organizat în cadrul vizitei oficiale în Republica Moldova a preşedintelui Belarus, Alexandr Lukaşenko, care va fi însoţit de o misiune a oamenilor de afaceri.

Din componenţa delegaţiei vor face parte reprezentanţii a circa 40 de companii specializate în producerea utilajelor agricole, textile şi tricotaje, articole de îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, utilaje şi accesorii energetice, pentru iluminat şi montaj electric; utilaje industriale, materiale de construcţie, transport electric etc.

În cadrul forumului vor fi organizate întrevederi bilaterale cu potenţialii parteneri moldoveni, interesaţi să stabilească relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici din Belarus.

De exemplu, conducerea Uzinei de Tractoare din Minsk speră să discute perspectivele de dezvoltare în 2015 şi posibilitatea promovării tehnicii pe teritoriul Republicii Moldova.

Fabrica de vin din Minsk este interesată de livrarea pe piaţa din Belarus a vinului moldovenesc şi a sucului de struguri concentrat, iar Combinatul de Carne din Borisov – de carne de porc pentru procesare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав