Cutremure stiri: 506

Moldova și Rusia au discutat noul format al relațiilor comercial-economice

29 sep. 2014,, 12:15   Economie
4187 0
Foto: st.interakt.md
Republica Moldova și Federația Rusă au discutat noul format al relațiilor comercial-economice bilaterale, ca urmare a intrării în vigoare a Acordului de asociere dintre Moldova și UE, relatează NOI.md.

Potrivit serviciului de presă al MAE de la Moscova , aceste chestiuni au fost abordate în cadrul întrevederii ministrului Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, cu vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman. Întrevederea a avut loc în New York, în cadrul sesiunii Adunării Generale a ONU.

În cadrul discuțiilor au fost abordate probleme actuale ale dezvoltării cooperării bilaterale și conlucrării interministeriale în domeniul politicii externe.

Părțile au făcut un schimb de opinii asupra problemelor cheie ce țin de politica regională. Totodată, a fost discutată și situația cu privire la procesul de negocieri în problema soluționării diferendului transnistrean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав