Cutremure stiri: 506

Transnistria a achiziţionat un cîntar mobil pentru camioane

7 oct. 2014,, 12:30   Societate
3496 0
Foto: kiev.era.com.ua
Transnistria a procurat un cîntar Esit AS, proiectat pentru cîntărirea vehiculelor care călătoresc pe drumurile din regiune. Terminalul de cîntărire portabil este alimentat cu baterii uscate şi poate imprima rezultatele cu indicarea dăţii, orei de cîntărire, sarcinii pe fiecare axă şi greutății totale a vehiculului.

Cîntarul este capabil să lucreze cu o încărcătură de pînă la 15 tone pe fiecare platformă. Afişarea şi imprimarea greutăţii totale a transportului este posibilă cu o singură apăsare de tastă. Mai mult decît atît, imprimarea va afişa data, numărul de înmatriculare, nota despre subsarcină sau supraîncărcare. Deoarece operatorul stabileşte greutatea maximă admisă, dispozitivul poate calcula automat diferenţa dintre greutatea totală şi cea admisă.

Esit AS este un model portabil. Conform planificărilor, el va fi utilizat pe drumurile Tiraspol-Camenca, Brest-Chişinău-Odesa şi Rîbniţa-Broştianî-frontiera cu Ucraina. Dacă cîntarul va fixa supraîncărcare, şoferul va trebui să plătească o amendă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав