Cutremure stiri: 506

Demiteri la Banca Socială

11 dec. 2014,, 10:01   Economie
4986 0
Foto:businesspress.md
Banca Socială a comunicat despre demiterea prim-vicepreşedintelui Consiliului de administraţie – prim-vicepreşedintelui băncii, Aglaia Crivcianschi, precum şi a directorului Filialei Soroca a băncii, Victor Cutureanu, relatează NOI.md.

Potrivit unui comunicat difuzat de Banca Socială, semnat de administratorul special al băncii, Matei Dohotaru, aceste demiteri au fost efectuate în baza art. 54 al Legii cu privire la piaţa valorilor mobiliare din 18 noiembrie 1998. Alte detalii şi cauzele demiterilor nu se dezvăluie.

De menţionat că Banca Naţională a Moldovei a instituit administrare specială la Banca Socială pe un termen de 9 luni. În această perioadă drepturile şi obligaţiile Consiliului de acţionari, preşedintelui şi administratorilor băncii sînt suspendate şi executate de un administrator special (extern).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав