Cutremure stiri: 502

Președintele Băncii Sociale a demisionat

24 dec. 2014,, 09:45   Economie
4931 0
Foto: businesspress.md
La Banca Socială, în care Banca Națională a Moldovei a instituit administrare specială, continuă demisiile bancherilor de rang înalt. În particular, și-a dat demisia președintele interimar al acestei bănci – președintele interimar al Consiliului de administrație, Natalia Rahuba, relatează NOI.md.

Potrivit comunicatului Băncii Sociale, semnat de administratorul special Matei Dohotaru, Natalia Rahuba și-a dat demisia din propria inițiativă, în conformitate cu Codul muncii, precum și în baza articolului 54 al Legii cu privire la piața valorilor mobiliare, în care se stipulează obligația emitentului de a dezvălui informația privind valorile lui mobiliare. Alte detalii nu se oferă.

Natalia Rahuba a exercitat funcția de președinte interimar al Băncii Sociale din 20 iunie 2014.

De menționat că anterior Banca Socială a comunicat despre demisia prim-vicepreședintelui Consiliului de administrație, Aglaia Crivceanschi, precum și a directorului filialei Soroca, Victor Cutureanu, de asemenea în baza articolului 54 al Legii cu privire la piața valorilor imobiliare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав