Cutremure stiri: 502

Război transportului ilicit de pasageri! Decizia luată de autorităţi

16 ian. 2015,, 13:00   Societate
4907 1

Foto: newsmoldova.md

Autorităţile le declară război şoferilor care transportă ilicit pasageri. Ministrul în exerciţiu al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a discutat subiectul în cadrul unei şedinţe la care au participat reprezentanţii Ministerului de Interne și cei ai Serviciului Vamal.

"Sunt probleme cu aceleaşi plăţi la buget care nu se încasează bani şi aşa mai departe. Şi siguranţa desigur. Chiar ultimul caz care a avut loc pe traseul Chişinău-Bălţi, rutiera care s-a răsturnat a fost o rutieră antrenată în transportul ilicit. Desigur că pasagerii care folosesc acest tip de transport nu sunt asiguraţi, nu este un control asupra lor şi de aceea şi apar aceste probleme", a declarat ministrul în exerciţiu al Transporturilor, Vasile Botnari.

Vasile Botnari a menţionat că autorităţile dispun de toate pârghiile pentru a pune capăt, în cel mult jumătate de an, a transportului ilicit de pasageri.

În ulimele trei luni, în urma raziilor efectuate de către inspectorii Agenției Naționale Transport Auto, în comun cu reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare, au fost sancţionate 38 de persoane care transportau ilegal pasageri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав