Cutremure stiri: 506

”Fabricat în Moldova”: Vinificatorii au vîndut produse în sumă de 200 mii de lei

7 feb. 2015,, 16:30   Economie
4601 0

Foto: facebook.com

25 producători de vinuri şi brandy sub brandul unic ”Wine of Moldova” au vîndut produse în sumă de 200 mii lei vizitatorilor expoziţiei ”Fabricat în Moldova”.

Directorul Oficiului Naţional al Viei şi Vinului, Dumitru Munteanu, a relatat că participarea companiilor la expoziţia "Fabricat în Moldova" cu un brand unic a fost o necesitate importantă.

"Expoziţia a fost un bun prilej ca vizitatorii să cunoască îndeaproape calitatea vinurilor, dar şi să cunoască cum să aprecieze acest produs. Cu siguranţă prezenţa noastră la expoziţie fortifică imaginea pozitivă a vinurilor moldoveneşti, aici, acasă", a menţionat el.

Participarea companiilor vitivinicole la expoziţie a fost organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, cu susţinerea partenerului său strategic, proiectul USAID Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав