Cutremure stiri: 506

Moldova a inițiat exportul de mere în Egipt

10 feb. 2015,, 13:45   Economie
5551 4
Молдова начала экспорт яблок в Египет
Foto: icupertino.ru
Moldova a inițiat exportul de mere în Egipt, livrînd pentru prima oară în această țară deja peste 600 de tone. Informația a fost comunicată de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), care au menționat că livrările au fost efectuate în luna decembrie a anului trecut. În Egipt au fost exportate, în particular, 30 de containere, de cîte 20 de tone de mere fiecare, relatează NOI.md.

Exportul de mere moldovenești în Egipt a fost inițiat după semnarea de către părți a Protocolului de cooperare în domeniul sănătății animalelor și a siguranței alimentelor, în cadrul vizitei conducerii ANSA a Moldovei în Egipt, efectuate în luna septembrie a anului trecut. La momentul de față fermierii moldoveni susțin negocieri pe marginea noilor contracte de livrare a merelor în Egipt.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав