Cutremure stiri: 506

Votcă și lichior din Moldova, medaliate cu aur la o expoziție de la Moscova

18 feb. 2015,, 10:00   Societate
10888 0

Foto: 5011.md

Votca „Exclusiv” şi lichiorul „Limoncini”, fabricate de compania „Renaissance-Perfect” din Cricova, au obţinut medalia de aur la concursul internaţional de degustare a băuturilor alcoolice, organizat în cadrul expoziţiei „Prodexpo-2015”, care s-a desfăşurat în perioada 9-13 februarie curent la Moscova, relatează NOI.md cu referire la surse din cadrul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a Republicii Moldova.

Compania este prima întreprindere privată care a obţinut licenţa pentru a produce votcă. „Perfect” este lider pe piaţa autohtonă de producere a votcii.

La prepararea tuturor tipurilor de votcă și a băuturilor naţionale tari se utilizează doar alcool etilic cerealier.

In procesul de producere se aplică tehnologii performante de filtrare şi epurare a apei, incluzînd 8 și mai multe trepte de purificare.

Produsele mărcii comerciale „Perfect” sînt exportate în SUA, Canada, Cipru, Australia, Turkmenistan, Rusia și Ucraina.

Cu medalia de aur a fost menţionat şi porumbul dulce, de calitate superioară, produs la Fabrica de conserve din orașul Camenca, în cadrul concursului „Cel mai bun produs-2015”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав