X 
Cutremure stiri: 502

Banca de Economii a rămas fără președinte

19 mar. 2015,, 15:00   Societate
5198 1
Banca de Economii остался без президента
Foto: noi.md
Președintele interimar al Comitetului de conducere al „Băncii de Economii”, Viorel Bîrcă, a demisionat. Acesta și-a prezentat demisia din dorință proprie, informează NOI.md cu referire la reprezentanții băncii. Potrivit unor informații, gestul lui este motivat de starea de sănătate a tatălui său.

Viorel Bîrcă este un specialist cu o vastă experiență de activitate în sectorul bancar și nemijlocit la Banca de Economii, unde a lucrat peste 10 ani. În anul 2012 Viorel Bîrcă a fost numit în funcția de vicepreședinte al Băncii de Economii, iar de la sfîrșitul anului 2014 el a deținut postul de președinte interimar al Comitetului de conducere al Băncii de Economii în locul lui Ivan Crivceanschi, care a demisionat. Viorel Bîrcă a preluat conducerea băncii atunci cînd Ilan Șor a devenit președinte al Consiliului de administrație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав