Cutremure stiri: 506

Putin le cere miliardarilor și oamenilor de afaceri ruși să repatrieze capitalul din străinătate

19 mar. 2015,, 16:50   Externe
20427 3

Foto: ruvr.ru

Președintele Vladimir Putin le-a cerut miercuri miliardarilor și oamenilor de afaceri ruși, în cadrul unei reuniuni la Moscova, să repatrieze capitalul din străinătate și a sugerat că fondurile păstrate în afara țării ar putea fi blocate, relatează Associated Press.

Într-o aparentă referire la posibilitatea de noi sancțiuni din partea SUA și a UE impuse Rusiei pentru implicarea în criza din Ucraina, Putin a avertizat în legătură cu o posibilă 'limită ce ar putea fi impusă în utilizarea acestor sume de capital care se află în jurisdicții străine'.

Citînd 'informații îngrijorătoare de la un număr de țări", președintele rus a declarat că ar putea fi introduse măsuri care să împiedice revenirea capitalului în Rusia.

În contextul unui exod record de capital de 151,5 miliarde dolari anul trecut, Putin a propus o amnistie de capital în luna decembrie, pentru a favoriza revenirea fondurilor în Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав