X 
Cutremure stiri: 502

Megaconcert de muzică clasică la Lavender Fest

10 iun. 2015,, 13:45   Societate
3024 1

Foto: calatoriimd.com

Pe lîngă frumusețea lanurilor de levănțică, concursuri și tîrguri, organizatorii festivalului Lavender Fest din 20 iunie aduc în fața publicului și un megaconcert de muzică clasică chiar în apropierea cîmpului de levănțică, în aer liber, informează NOI.md.

Cu un repertoriu bogat va veni în fața invitaților „Elite Quartet” – un cvartet de coarde feminin, cu o vastă experiență nu doar în țară, ci și în afara hotarelor ei.

La festival va evolua și „Brain Band”, o nouă trupă de băieți talentați care s-au lansat în acest an și care experimentează noi ritmuri și stiluri.

Adriano Marian va fi și el la marele eveniment, alături de „Chișinău Youth Orchestra”, pe care o conduce. Aceștia vor prezenta un program variat de piese clasice și vor încerca să cucerească publicul prin unicitate muzicală creată de zeci de instrumente adunate pe aceeași scenă.

Reprezentanta Moldovei la Eurovision Youth Musicians, tînăra pianistă Livia Știrbu-Sokolov, este o altă surpriză pregătită de organizatorii Lavender Fest.

Programul mai include și evoluția a două tinere talentate care în prezent studiază la conservator la Roma – soprana Aglaia Mudrea și mezzo-soprana Lucrezia Venturiello.

De asemenea, formația „Cantabile”, constituită din studente ale Academiei de Studii Economice, va evolua sub bagheta dirijorului Elena Marian.

Alte două evoluții speciale sînt cea a grupului de percuționiști de la Art Labyrinth și a Mariei Kionig la vibrofon.

Spectacolul va culmina cu o premieră absolută – „Bravissimo”, o nouă trupă de tenori din Moldova, fiind un proiect al dirijorului Ion Brătescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав