X 
Cutremure stiri: 502

Peste o mie de adresări au fost înregistrate la punctele de reabilitare (VIDEO)

13 iul. 2015,, 14:00   Capitala
2962 0
Реабилитационными пунктами воспользовалось около тысячи граждан
Foto: omg.md
Pe parcursul săptămînii trecute, 1254 de persoane au cerut ajutor la punctele de reabilitare amplasate în cele cinci sectoare ale capitalei, transmite Noi.md.

După ce, în capitală au fost instalate cinci corturi de reabilitare, în cele cinci sectoare ale capitalei, 1254 de persoane s-au adresat după ajutor, alte 4095 de adresări au fost înregistrate la centrele de triaj.

La punctelor de reabilitare din sectoare stau de gardă echipe din cadrul departamentului Situații excepționale, lucrători medicali. Corturile sunt dotate cu echipamentele necesare de intervenție în caz de necesitate.

„Dacă temperaturile de afară vor înregistra o temperatură mai mare de 30˚C, atunci corturile vor funcționa, iar dacă temperaturile vor fi mai mici, atunci vom avea numai puncte de triaj în toate instituțiile medicale” a declarat șeful direcției sănătate, Mihai Moldovanu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав