X 
Cutremure stiri: 506

Avionul Air Moldova, blocat mai bine de 48 de ore pe un aeroport din Londra, a decolat

24 iul. 2015,, 09:45   Societate
2557 0

Foto: airmoldova.md

După 48 de ore de aşteptare, pe aeroportul Stansted din capitala Marii Britanii, pasagerii cursei Londra - Chişinău au aterizat acum o oră pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

După mai bine de 48 de ore de aşteptare, pasagerii cursei aeriene Londra-Chişinău au pornit spre casă. Avionul şi-a luat zborul în jurul orei 15:00 (ora Republicii Moldova). Informaţia a fost confirmată de către un pasager.

Totodată, sursa a menţionat că pasagerii au protest astăzi în incinta aeroportului Stansted.

Precizăm că aeronava urma să decoleze încă pe 21 iulie la ora 14:40, însă cursa a fost amînată. Cu toate acestea, oamenii au continuat să rămînă în aeroport întrucît defecţiunea la aparatul de zbor nu fusese înlăturată. Potrivit unui pasager, compania Air Moldova a rezervat 40 de locuri într-un hotel din Londra, însă prioritate au avut femeile cu copii.

Clienţii companiei s-au arătat indignaţi de cele întîmplate, în condiţiile în care, spun aceştia, Air Moldova nu le-ar fi asigurat tuturor locuri în hotel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав