X 
Cutremure stiri: 502

Avocații lui Ianukovici au făcut o declarație senzațională

29 iul. 2015,, 11:20   Externe
11548 7

Foto: thekievtimes.ua

Avocații lui Viktor Ianukovici, ex-președinte al Ucrainei, au declarat că clientul lor este dispus să depună mărturie on-line, transmite replyua.net.

Avocații au spus că dispun de un document, care poartă semnătura lui Viktor Ianukovici, şi care atestă acordul său de a depune mărturie prin videoconferință. În plus, avocații au subliniat că au depus un recurs la Curtea de Apel, droarece dosarul Ianukovici este părtinitor și nefondat.

Procurorul General al Ucrainei, Viktor Şokin, a declarat că procedura examinării în absenţă a suspiciunilor împotriva a șase foști oficiali de rang înalt, inclusiv Ianukovici, a început deja.

În afară de Ianukovici, îi sînt aduse acuzaţii fostului șef al Băncii Naționale Arbuzov, ex-ministrului de venituri și taxe Klimenko, ex-ministrului Sănătății Bogatîriova, ex-viceministrului sănătății Staşenko, ex-viceministrului de venituri și taxe Ignatov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав