Cutremure stiri: 502

Putin are un punct slab

10 aug. 2015,, 19:00   Externe
9188 6

Foto: reuters.com

Președintele rus Vladimir Putin nu este în măsură să analizeze și să ia în considerare întreaga gamă de soluții.

O astfel de opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru al FR Alfred Koch. El a spus că, atunci cînd Putin examinează o întrebare sau o problemă, el nu este capabil să calculeze toate consecințele. Cel mai probabil, problema aceasta este o problema a aparatului său, deoarece selectarea opțiunilor propuse este făcută iniţial de colaboratorii săi și apoi ajunge la el. Totodată Koch a spus că această slăbiciune a lui Putin trebuie neapărat folosită în propriile scopuri. De exemplu, toate propunerile rezonabile trebuie făcute în numele opoziției și trebuie să se insiste asupra lor. În acest caz, ele nu vor ajunge pe masa lui Putin. Vor rămîne doar prostiile şi opţiunile care nu lucrează, a asigurat Koch.

Anterior Koch a comentat nunta secretarului de presă a lui Putin, Dmitri Peskov. Potrivit lui Koch, nunta a costat circa 1 milion de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав