Cutremure stiri: 502

Procuror din Orhei, suspectat de corupție

20 aug. 2015,, 09:50   Societate
1941 0

Procuror din Orhei, suspectat de corupție
Foto : antikor.com.ua

Un procuror din Orhei este învinuit de corupere pasivă. Suspectul ar fi cerut bani de la un bărbat pentru a clasa dosarul acestuia, informează UNIMEDIA.

În luna iunie a acestui an, procurorul a extorcat şi a primit 600 de dolari pentru a clasa o cauză penală în privinţa unui bărbat, bănuit de comiterea unui accident rutier în stare de ebrietate.

Procurorul a fost prins în flagrant delict în incinta Procuraturii Orhei, imediat după primirea banilor estorcaţi. El a fost reţinut iar peste câteva zile, Consiliul Superior al Procurorilor l-a suspendat provizoriu din funcţie.

Dacă va fi găsit vinovat, procurorul riscă închisoare de până la 15 ani cu amendă în mărime de la 8000 la 10000 u.c. şi cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав