X 
Cutremure stiri: 506

Usatîi: Următorul mandat de preşedinte va fi al meu

26 sep. 2015,, 12:22   Politică
9058 29
Усатый: Следующий мандат президента станет моим
Foto: ru1.md
Un număr de cel puţin 40 de mii de persoane vor participa duminică, 27 septembrie, la protestul din scuarul Parlamentului, organizat de către Partidul Socialiştilor din Republica Moldova şi Partidul Politic Partidul Nostru, iar numărul corturilor care vor fi instalate în timpul apropiat va depăşi numărul de o mie. Anunţul a fost făcut de către liderul PPPN, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Vineri cu Anatolie Golea” la postul de televiziune „RTR Moldova”, transmite IPN.

„Din datele pe care le am numai din partea PPPN s-au înregistrat să vină la protestul de duminică 16 mii de oameni, dar sunt şi din cei care vor veni fără ca să se înregistreze. Dar mai sunt şi protestatarii socialiştilor. Este important că se protestează fără drapele şi slogane de partid. Protestul este paşnic. Eu personal am grijă ca să nu strecoare cineva din protestatarii din partea mea muniţii”, a spus Usatîi.

Liderul PPPN s-a arătat convins că el va fi următorul preşedinte al Republicii Moldova, deşi pentru aceasta va fi necesară modificarea Constituţiei, deoarece încă n-a atins vârsta de 40 de anii. „Este o încălcare a drepturilor omului. Atunci când omul doreşte să candideze la preşedinte, trebuie să i se permită aceasta. Vom modifica Constituţia”, a declarat Usatîi.

În acest context, primarul de Bălţi a sugerat actualului preşedinte Nicolae Timofti să renunţe la lucrările de reparaţie care acesta le-ar fi pornit la reşedinţa prezidenţială de la Condriţa. „Preşedintele ţării nu se aude. El a fost ascuns la Condriţa de către Filat şi i s-a poruncit să stea acolo. Pentru că nu are ocupaţie, amenajează un teren de fotbal, sport de care este pasionat şi a început nişte lucrări de reparaţie. Eu îi sugerez să renunţe la reparaţie. Peste câteva luni eu îi voi lua locul şi am cu toate alte gusturi”, a declarat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав