X 
Cutremure stiri: 506

Ministerul Economiei vrea să restabilească încrederea antreprenorilor în autorități

19 oct. 2015,, 17:30   Economie
3776 3
Минэкономики намерено восстановить доверие предпринимателей к власти
Foto: noi.md
Ministrul Economiei, Stephane Bride, și directorul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), Iulia Iabanji, au prezentat campania „Zilele businessului regional”, care va dura de la 20 octombrie pînă la 16 noiembrie, transmite NOI.md.

Campania „Zilele businessului regional” reprezintă o serie de evenimente publice, care vor contribui la consolidarea dialogului public între autoritățile locale și antreprenori. În primul rind, al celor începători, pentru care este extrem de importantă susținerea autorităților. În acest context, Stephane Bride a specificat că misiunea guvernului acum este aceea de a restabili încrederea antreprenorilor față de autorități, de a-i încuraja și a le întinde o mînă de ajutor.

Seria de acțiuni, care urmează să se desfășoare pe platforma incubatoarelor de afaceri, conform preconizărilor, vor avea loc la Soroca, în raioanele Ștefan Vodă, Leova, Rezina, Sîngerei, Nisporeni, Dubăsari, Cimișlia și Ceadîr-Lunga.

La campania „Zilele businessului regional” vor participa antreprenori, reprezentanți ai autorităților locale, primele persoane ale organelor puterii locale, organizații nonguvernamentale, specialiști din secțiile economie ale consiliilor raionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав