X 
Cutremure stiri: 502

Cele mai ascultate piese ale anului vor fi premiate la „Șlagărul anului 2015”

31 oct. 2015,, 12:30   Societate
2965 0

Foto: fotomd.org

Și în anul acesta, cele mai ascultate piese din domeniul muzicii ușoare autohtone vor fi premiate la festivalul „Șlagărul anului”, unde va fi decernat Premiul Național. Evenimentul anual se află la cea de-a VIII-a ediție, relatează NOI.md.

Ca de obicei, festivalul va aduna cele mai difuzate 25 de melodii ale anului curent, într-un concert de amploare, cu premierea interpreților și autorilor acestor piese.

Selecția pieselor se va efectua în două etape. Prima etapă include alegerea pieselor din topurile oferite de 13-15 posturi de radio locale, criteriul de bază fiind popularitatea piesei pe parcursul anului curent. În cea de-a doua etapă, piesele vor fi alese conform datelor statistice oferite de compania Media-Forest Moldova, care monitorizează pe parcursul anului difuzarea melodiilor la toate posturile de radio.

Ceremonia de decernare va avea loc pe 20 noiembrie, începînd cu ora 18.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав