X 
Cutremure stiri: 502

Festivalul Tineretului revine cu o nouă ediție în august

23 iul. 2016,, 15:00   Societate
3138 0
Очередной молодежный фестиваль состоится в августе
Foto:mail.ru

Festivalul Tineretului revine și în acest an cu o nouă ediție.


Consiliul Național al Tineretului din Moldova readuce cel mai așteptat eveniment al verii, cu și pentru tineri, informează NOI.md.

Ediția curentă va avea loc pe 12 august, de Ziua Internațională a Tineretului, și va fi găzduită de strada pietonală Eugen Doga.

Scopul evenimentului este facilitarea dialogului dintre diferiți actori sociali: tineri și autorități publice, tineri și instituții, tineri și tineri, prin intermediul unui set de activități interactiv-educative.

În această zi vor fi organizate un șir de activități precum: panel de discuții, la care vor participa reprezentanții din fiecare minister, tîrg al organizațiilor de tineret, tîrg al locurilor de muncă și al instituțiilor de învățămînt, discursuri motivaționale de la tineri pentru tineri, concursuri, tombole și muzică bună.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав