Cutremure stiri: 502

Usatîi, potențialilor candidați: Nu face să împărțiți blana ursului

9 aug. 2016,, 17:52   Politică
6120 5

Усатый: Не стоит делить шкуру неубитого медведя
Foto: kp.md

Renato Usatîi a comentat discuțiile care au apărut între concurenții politici din cauza perspectivelor unui sau altui potențial candidat la viitoarele alegeri prezidențiale din Moldova.


„Este amuzant să urmărești cum potențialii participanți la cursa prezidențială împart pe rețelele de socializare blana ursul din pădure, judecînd profund cine va trece în turul doi și cine nu”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

- „Partidul Nostru” nu intenționează să fie dansator în spatele cuiva și să presteze servicii „electorale” celor cărora li se învîrte capul de la singurul gînd despre Condrița. Noi înșine, fără recomandările „binevoitorilor” dintr-o parte, vom decide ce să facem. De aceea, recomand colegilor să nu facă tam-tam și să nu alerge înaintea trenului, dar să aștepte începutul campaniei electorale, în rezultatul căruia poporul va decide cine și în ce tur va învinge.

Poziția noastră este clară și sigură: rezultatul alegerilor președintelui, susținute de acțiuni masive de protest a tuturor forțelor antioligarhice, trebuie să fie alegerile parlamentare anticipate, grație cărora Moldova se va izbăvi de regimul criminal al lui Plahotniuc. Aceasta și va fi acea mare Victorie comună pe care o așteaptă întreg poporul!”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав