X 
Cutremure stiri: 502

Polițiști de frontieră, participanți la o reuniune din Polonia

5 oct. 2016,, 15:45   Societate
2938 1
Представители пограничной полиции участвовали в международном совещании
Foto: border.gov.md

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au participat la cea de-a doua reuniune anuală a şefilor unităţilor aeroportuare şi ai sectoarelor de frontieră terestră din ţările din Europa de Sud-Est.


Evenimentul are loc la Varşovia, Polonia, şi a reunit la discuţii experţi din instituţiile de frontieră din Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Serbia, România.
Participanţii sînt familiarizaţi cu cele mai bune practici ale UE, urmînd să realizeze un schimb de experienţe în domeniul de interes comun, dar şi vor elabora modele de operaţiuni comune la frontieră, pentru combaterea migraţiei ilegale şi traficului de persoane.

Totodată, delegaţiile reunite vor întreprinde o vizită la sediul FRONTEX, unde vor fi informaţi despre modificările legislaţiei UE şi practicile de activitate în domeniul de frontieră. Vizita de familiarizare este organizată şi finanţată de Confederaţia Elveţiană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав