X 
Cutremure stiri: 502

”Ursul” ceh a făcut senzație la salonul auto de la Paris 2016

11 oct. 2016,, 11:08   Ştiri Auto
3825 0

Foto: Skoda

Sperăm că ați fost și dumneavoastră prezenți. Aveai ce admira. Dar dacă totuși nu ați fost, nu vă întristați. Acuși vă relatăm.

Salonul internațional auto de la Paris — întotdeauna un spectacol de excepție. Mai mult de atât acesta a fost unul memorabil în acest an pentru toți cei, care au fost intrigați de mult promisa inovație cehă. Prima zi de presă a salonului auto a fost dedicată noului crossover SkodaKodiaq. Din spusele experților și jurnaliștilor, fără exagerări, cel mai important SUV din această toamnă.


La premiera mondială, producătorii noii Skoda au prezentat 11 modele ale ”ursului” său în diferite culori și variante. Puteai să-l examinezi, să-i netezești blănița, și să-i străbați chiar și ”interiorul”. Chiar dacă Skoda Kodiaq a fost numită în cinstea rasei celor mai uriași din lume urși de Alaska, la capitolul maniabilitate aceasta este de neîntrecut. Dar în ceea ce ține de mărime, aceasta și-a meritat pe deplin numele. Prin aspectul său destul de compact, crossoverul dat, - este unul din cele mai spațioase la interior din întregul segment. Chiar și atunci când te afli pe bancheta din spate, ai senzația că călătorești la clasa business a liniilor aeriene din Dubai și ești în așteptarea cafelei proaspăt preparate. Mai ales, că spătarul, și perna de scaun se reglează și sunt gata să vă satisfacă orice capriciu.

În general, Kodiaq se pare că este gata să se ridice la înălțimea așteptărilor chiar și celor mai pretențioși automobiliști-amatori. Detaliile pur și simplu ”inteligente” de la producătorii Skoda — merită toate laudele și aprecierea. În unele variante ale crossoverului există trape, control corect al climatizării, ecrane integrate de bord atât în față cât și pe banchetele din spate, cu sistem multimedia, care este apt să întrețină non-stop legătura internet, precum și perdele pentru geamurile din spate. Într-un cuvânt, o întreagă gamă de opțiuni, care de obicei sunt disponibile în automobilele din clasa premium.




Jurnaliștii fără a mai sta prea mult pe gânduri au numit-o pe Skoda Kodiaq comandantul mărcii cehe. Mulți vizitatori ai salonului auto sunt deja gata prin exemplu propriu să-i asigure modelului un viitor răsunător și luminos. O singură problemă —Skoda Kodiaq va apărea în vânzare numai la primăvară. Dar în Moldova, apropo, printre primele țări din Europa.

DISCURS DIRECT
Bernhard Mayer, președintele consiliului de directori Škoda:
”Inovația noastră completează segmentul de modele ŠKODA puternică precum un urs, care face marca noastră mult mai atractivă datorită concepției sale și design-ului său aprins precum și faptului, că aceasta este primul model ŠKODA, care poate asigura conexiunea non-stop la internet, prin aceasta, oferind, mai mult confort, siguranță și informații în regim de timp real. ŠKODA Kodiaq iese în prim-planul companiei impunătoare ŠKODA la implementarea segmentului SUV”.

Christian Strube, membru al consiliului de directori ŠKODA, responsabil de dezvoltarea tehnică:
”ŠKODA Kodiaq deține toate punctele forte ale mărcii noastre: funcționalitate chibzuită, capacitate impresionantă, și nu în ultimul rând corelația excelentă dintre preț și calitate. Cel mai mare compartiment pentru bagaje din rândul concurenților săi, precum și al treilea rând opțional de banchete fac din noul nostru SUV un sputnic ideal în soluționarea oricăror sarcini de zi cu zi. Sistemele auxiliare pentru conducător, sistemele informaționale și distractive, precum și posibilitățile de comunicare oferite de ŠKODA Kodiaq confirmă capacitatea de inovare a noii ŠKODA: modelul fiind dotat cu tehnologii, folosite în rândul automobilelor, care fac parte din clase mai înalte, ceea ce înseamnă cele mai bune din segmentul său”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав