X 
Cutremure stiri: 502

Negruța: Astăzi este ziua adevărului pentru Ghimpu și Leancă

27 oct. 2016,, 10:42   Politică
11228 5

Foto: timpul.md

Guvernarea a decis ieri să-i fenteze pe toți încă o dată, anunțînd retragerea lui Marian Lupu din cursa electorală. Opinia aparține fostului ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța, citat de NOI.md.


Fostul ministru a remarcat că, după anunțul făcut de democrați, astăzi este ziua adevărului pentru alți doi candidați de dreapta – Mihai Ghimpu și Iurie Leancă.

„Test greu pentru ei, dar unul inevitabil. Chiar dacă sînt somați de coordonator să nu se retragă, decizia le aparține. Să-i vedem. Și cei de la CEC azi ar putea fi băgați în ședință, dacă apare cineva cu o listă – aveți grijă, nu neapărat premii și avansuri nominale pentru membrii CEC ar putea fi ...”, a comentat Veaceslav Negruța.

Potrivit lui, cel mai puternic argument care explică decizia de ieri a lui Marian Lupu este că acesta putea accede în turul doi doar printr-o fraudare masivă a alegerilor. Veaceslav Negruța susține că toate instrumentele pentru această fraudare erau pregătite și lucrau la turații maxime.

„A apărut însă un mare risc ca aceste alegeri să fie declarate fraudate de toți și guvernarea să fie declarată responsabilă de fraudare și oficial să fie recunoscută instaurarea unui regim. Guvernarea coordonată a decis ieri să-i fenteze pe toți încă o dată, să-și aducă președinte loial și îndosariat din primul tur”, a explicat Negruța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав