X 
Cutremure stiri: 506

Sistări planificate în alimentarea cu apă în municipiul Chişinău

2 noi. 2016,, 15:15   Capitala
3348 1

Запланировано временное отключение воды в муниципии Кишиневе
Foto: ejnews.ro

În oraşul Vadul lui Vodă din municipiul Chişinău, precum şi pe două străzi din capitală, joi, 3 noiembrie,va fi sistată alimentarea cu apă.


Deconectările vor fi efectuate în scopul executării lucrărilor planificate de către SA „Apă-Canal Chişinău”, transmite IPN.

În Vadul lui Vodă apa va fi sistată în legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit pe strada Ştefan cel Mare, 38 din oraş. Sistările sînt programate între orele 09.00 şi 15.00.

În capitală, fără apă la robinet vor rămîne locuitorii de pe străzile Ismail, 84, 86, inclusiv cu fracţii şi N. Anestiade. Sistările vor fi efectuate de la ora 9.00 pînă la ora 17.00, în scopul branşării apeductului nou-construit din str. L. Tolstoi, 74.

Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresele indicate să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Pentru informaţii suplimentare consumatorii sînt îndemnaţi să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав