Cutremure stiri: 502

Trei potențiali candidați la șefia Partidului Socialiștilor , în cazul victoriei lui Dodon

4 noi. 2016,, 16:26   Politică
10262 6

Trei potențiali candidați la șefia Partidului Socialiștilor , în cazul victoriei lui Dodon
Foto : noi.md

Ziua de 13 noiembrie este decisivă pentru cei doi candidați la funcția de președinte al țării.


În cazul în care liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, va obține victorie, fotoliul de președinte al formațiunii se va elibera. Respectiv, unul dintre cei mai activi membri ai PSRM va avea șansa să ajungă președinte al partidului.

Surse demne de încredere din anturajul conducerii PSRM au declarat pentru UNIMEDIA că ar există trei potențiali candidați la șefia Partidului Socialiștilor. Este vorba despre președintele fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, președintele fracțiunii PSRM din Parlament, Zinaida Greceanîi și deputatul Vlad Bătrîncea.

UNIMEDIA precizează în turul I de scrutin, liderul PSRM, Igor Dodon, a obținut cele mai multe voturi - 680.550, adică 47,98% din numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne. În turul II de scrutin. liderul PSRM se va confrunta cu candidatul comun al PPPDA-PAS-PLDM, Maia Sandu, care a obținut 549.152 de voturi sau 38,71%.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав