X 
Cutremure stiri: 502

Mai multe tornade au lovit Țara Galilor

18 noi. 2016,, 11:10   Externe
2243 1

Разрушительный шторм со смерчем пронесся по Британии
Foto: libertatea.ro

Mai multe tornade au afectate câteva zone din Țara Galilor și Midlands.


Rafalele de vînt de spre 150 de kilometri la oră au doborît mai mulți copaci și au avariat mai multe locuințe și vehicule, relatează BBC News.

Nicio persoană nu a fost rănită din cauza vremii extreme, deși tornadele au măturat un parc de rulate, unde aproximativ 20 de vehicule au fost răsturnate.

„A fost o experienţă îngrozitoare. A apărut de nicăieri. Trebuie să fi fost o tornadă, deoarece campingul de vizavi nu pare să aibă nicio problemă. Din fericire, era închisă, aşa că erau numai câţiva muncitori şi angajaţi din serviciile de mentenanţă, pentru că altfel cred că ar fi fost mult mai mulţi răniţi”, a spus el.

Totodată, mai multe drumuri au fost blocate de arbori căzuţi, iar alimentarea cu energie electrică a fost perturbată în zonă.

Potrivit meteorologilor, sînt aşteptate noi tornade în nordul Midlands. Autorităţile au emis cod galben de vânt puternic în regiune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав