X 
Cutremure stiri: 502

Maia Sandu: „Mulțumesc tuturor celor care au participat astăzi la vot”

15 noi. 2020,, 21:07   Politică
4256 4

Candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a făcut declarații de presă imediat după închidere secțiilor de vot din R. Moldova.

„Dragi cetățeni, astăzi am fost martorii unei mobilizări extraordinare a moldovenilor, în pofida crizei, în pofida neîncrederii față de instituții, oamenii au ieșit la vot într-un număr foarte mare și aici, în țară și în diasporă. Oamenii au ieșit la vot pentru că le pasă, oamenii vor ca vocea lor să fie auzită, oamenii vor soluții la problemele lor. Mulțumesc tuturor celor care au participat astăzi la vot”, a declarat Maia Sandu.

Sandu le-a mulțumit moldovenilor din diasporă care au mers sute de kilometri ca sa poată vota.

„Ne închinăm astăzi în fața dumneavoastră, diaspora a votat în număr mai mare de 250 de mii. Oomenii noștri au demonstrat că oricît de departe ar ajunge, le pasă de țara lor, de rude, de casa lor. Regretăm foarte mult că așteaptă ore în șir pentru a putea vota”, a adăugat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав