X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Dodon va participa la Forumul Economic Mondial de la Sankt-Petersburg

15 mai. 2018,, 09:42   Politică
2822 3

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon va participa la Forumul Economic Mondial ce va avea loc în Sankt-Petersburg pe 24-26 mai, relatează Noi.md.

Anunțul a fost făcut chiar de președinte în timpul întîlnirii sale cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin care a avut loc după încheierea ședinței Consiliului economic eurasiatic suprem.

Șeful statului a mulțumit lui Putin pentru susținerea acordării Republicii Moldova statutului de observator pe lîngă Uniunea Economică Eurasiatică.

”Am discutat un spectru larg de probleme ce țin de relațiile bilaterale și am constatat un dialog foarte bun la nivel de președinți, spre deosebire de contacte deloc productive la nivel de guverne.

Totodată, am menționat că în anii 2013-2016 volumul comerțului între Moldova și Rusia a căzut de 2,8 ori. Însă, în anul 2017 a fost înregistrată o creștere ceea ce ne dovedește necesitatea intensificării relațiilor pentru păstrarea dinamicii pozitive”, a scris Dodon într-o postare pe facebook.


Reamintim că în pe 13 și 14 mai, Igor Dodon s-a aflat la Soci, unde a participat la ședința Consiliului Suprem Economic Eurasiatiс.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав