X 
Cutremure stiri: 506

Revenit la serviciu după accident, Igor Dodon mulțumește pentru înțelegere și urările de bine

11 sep. 2018,, 12:39   Politică
3058 1

Președintele Republicii Moldova, care a fost implicat într-un grav accident pe data de 9 septembrie, a revenit la serviciu, anunță Noi.md.

Șeful statului a convocat o ședință operativă privind situația din țară şi privind agenda evenimentelor internaționale preconizate pentru perioada imediat următoare.

Totodată, în mod repetat, Igor Dodon a adus sincere mulțumiri tuturor pentru urările de bine şi înţelegere faţă de el şi rudele sale.
„Cu regret, o perioadă de timp va fi nevoie de supravegherea medicilor. Cred că ar trebui cu toţii să tragem concluziile de rigoare din situaţia creată şi mereu să ţinem cont de faptul că atitudinea etică, umană trebuie să predomine asupra tentaţiei de a manifesta pasiuni şi preferinţe politice, oricare sînt ele. Sănătate şi bunăstare tuturor!”, a scris șeful statului.

Preşedintele Igor Dodon, unul dintre fii săi şi mama acestuia au fost implicaţi într-un accident produs în apropiere de oraşul Străşeni pe data de 9 septembrie. Potrivit poliţiei, două maşini din coloana prezidenţială s-au ciocnit violent cu un camion care aparţine unei întreprinderi avicole.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав