Cutremure stiri: 506

Şeful statului nici pînă astăzi nu are acces la documentele legate de 7 aprilie 2009

26 oct. 2018,, 08:50   Politică
3141 2

Președintele Igor Dodon afirmă că după aproape 10 ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009 nu are acces la documentele care ar explica ce s-a întîmplat în acea perioadă.

„Cu regret, toate documentele sînt secretizate și chiar mi-e interesant foarte tare să aflu cine-i implicat. Nu le prezintă”, a spus șeful statului în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Șeful statului afirmă că pentru evenimentele din 6-7 aprilie trebuie să răspundă în primul rînd organizatorii. Igor Dodon spune că a fost o tentativă de lovitură de stat.

Totodată, Igor Dodon spune că este ferm convins de faptul că fostul președintele pe atunci al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, nu a fost implicat în evenimentele de la 6-7 aprilie. „Greșeli au fost, dar el nu știa despre acest lucru. Eu îmi aduc aminte fața lui”, mărturisește Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав