Cutremure stiri: 506

Dafina Gercheva, decorată de preşedintele ţării (VIDEO)

7 mar. 2019,, 14:39   Politică
2407 0

Şeful statului, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Dafina Gercheva, rezident-coordonator al ONU în Moldova, reprezentant rezident al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în legătură cu încheierea misiunii sale în țara noastră.

Preşedintele ţării i-a adresat mulțumiri Dafinei Gercheva pentru implicarea sa activă în dezvoltarea sectorului social și umanitar a Moldovei, pentru realizarea numeroaselor programe de profil pe ambele maluri ale Nistrului.

"Consider activitatea PNUD în țara noastră drept un exemplu de abordare echilibrată și nepolitizată a realizării misiunii", a declarat Igor Dodon

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în procesul de realizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, preşedintele ţării a semnat un Decret privind conferirea înaltei distincții de stat ”Ordinul de Onoare”, Dafinei Gercheva. De asemenea, Igor Dodon a felicitat-o cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, dorindu-i succes în activitatea sa profesională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав