X 
Cutremure stiri: 506

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul SUA în R. Moldova

29 iul. 2019,, 15:00   Politică
2128 0

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Derek J. Hogan, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, comunică Noi.md.

Cei doi oficiali au examinat întregul spectru al relațiilor moldo-americane, şeful statului salutînd ascensiunea dialogului bilateral în toate domeniile de interes comun.

"Am discutat despre rezultatele vizitelor recente ale reprezentanților oficiali ai Departamentului de Stat și ai Agenției pentru dezvoltare internațională (USAID) în Republica Moldova.

Consider că intensificarea dialogului cu partenerii americani demonstrează direcția corectă aleasă de Administrația Președintelui în comun cu Parlamentul și Guvernul, după schimbarea pașnică a guvernării, precum și este o dovadă în plus a necesității promovării echilibrului în relațiile externe cu țările atît din Est, cît și din Vest", a declarat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав