Cutremure stiri: 502

Conducătorii organizațiilor etno-culturale din RM, la sfat cu Igor Dodon

22 aug. 2018,, 18:10   Politică
2565 0

Şeful statului, Igor Dodon, continuă seria de întrevederi cu importanţi reprezentanţi ai societăţii moldoveneşti care au adus un aport considerabil la dezvoltarea ţării noastre, relatează Noi.md.

Astăzi, preşedintele ţării i-a invitat pe conducătorii organizațiilor etno-culturale din Republica Moldova, pentru a face un schimb de opinii cu privire la situaţia din ţară.

"În mod special, am menționat că reprezentanții altor naționalități sunt susținători aprigi ai păstrării şi consolidării statalităţii moldoveneşti, de aceea pot fi consideraţi cu încredere sprijin de nădejde al ţării noastre. Toţi participanţii la întrevedere au fost de acord cu necesitatea organizării unei activităţi educative la toate nivelele societăţii, în scopul promovării spiritului patriotic în rîndul populaţiei. Reprezentanţii organizaţiilor etno-culturale susțin ideea Preşedintelui, că doar prin eforturi conjugate ale tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, vom contribui la dezvoltarea şi prosperarea ţării noastre", a scris Doodn pe pagin sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав