Cutremure stiri: 506

Reacţia lui Dodon la ameninţările lui Candu în adresa sa

14 dec. 2018,, 14:00   Politică
4166 7

Președintele ţării, Igor Dodon, i-a sugerat preşedintelui Parlamentului, în noaptea de Revelion, să ridice un pocal cu urarea ca dorinţele sale politice să nu coincidă în continuare cu posibilitățile sale politice.

- El ba vrea să citească mesajul de felicitare de Anul Nou, ba nu o poate face. Aşa şi-ţi vine să-i doreşti ca, în noaptea de Revelion, să ridice un pocal pentru ca dorinţele sale politice şi la anul să nu coincidă cu posibilităţile sale politice", a spus Dodon, citat de aif.md

Vă amintim că în acest an președintele Parlamentului a venit cu zeci de ameninţări de a-l demite pe preşedintele ţării, iar la sfîrșitul lunii noiembrie chiar a dat de înțeles că mesajul de felicitare a cetăţenilor cu prilejul Anului Nou va fi rostit de el, şi nu de Igor Dodon. Cu toate acestea, săptămîna aceasta, Candu a recunoscut că demisia șefului statului este imposibilă.

O nouă amenințare la adresa președintelui a fost lansată ieri în timpul unei emisiuni la un post de televiziune public. Candu a amenințat să-i sancţioneze pe socialişti dacă Igor Dodon va participat la alegerile parlamentare pe listele formaţiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав