X 
Cutremure stiri: 502

Cînd şi cu ce scop şeful statului va întreprinde o vizită în Franţa

26 iun. 2018,, 17:40   Politică
2552 4

Astăzi, 26 iunie, preşedintele ţării, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Franceze în Republica Moldova, Pascal Le Deunff, informează Noi.md.

În cadrul conversației au fost abordate mai multe subiecte cu privire la situația din politica internă și externă a țării, precum și starea actuală a relațiilor moldo-franceze.

"Am reiterat faptul că, decizia Curții Supreme de Justiție cu privire la anularea rezultatelor alegerilor locale din municipiul Chișinău, creează un precedent periculos și va avea consecințe foarte serioase pe termen lung, inclusiv în perspectiva alegerilor parlamentare care sînt preconizate peste cîteva luni", a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Tot în cadrul întîlnirii de astăzi, şeful statului a anunţat că va participa la deschiderea Forumului Păcii, care se va desfășura la Paris, în luna noiembrie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав