X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Mihăeș, despre Guvernul Sandu: Ei singuri au vrut să plece (VIDEO)

1 dec. 2019,, 16:45   Politică
5382 2

Acesta a fost un cabinet de miniștri slab, iar miniștrii înțegeau acest lucru. Comentariul a fost făcut de analistul politic Roman Mihăeș la emisiunea ”Glavnîi Vopros”.

"Majoritatea experților sînt de acord că guvernul Maia Sandu era slab. Și ea a vrut cumva să scape de responsabilitate. Mulți dintre prietenii mei au lucrat acolo, ei au spus că îi convingea să fie de acord pentru un an. Într-adevăr, guvernul era slab. La 8 iunie, miniștrii trebuiau să-i înainteze ministrului Sandu niște condiții clare. Nu s-a făcut acest lucru și trebuia de întreprins ceva", este opinia lui Mihăeș, transmite Noi.md.

Potrivit analistului, Igor Dodon a propus să fie schimbați măcar cîțiva miniștri.

" Maia Sandu a refuzat acest lucru. Din acel moment s-a dovedit că n-ai cu cine vorbi. Ei au refuzat chiar să spună ce vom avea la iarnă. Cu o săptămînă mai devreme sau mai tîrziu, membrii cabinetului au vrut să plece singuri, iar Sandu a provocat această situație. Ultimele fraze ale lui Dodon au fost: fie alegeri anticipate, fie asumare întregii responsabilității. El a ales a doua opțiune. A găsit un candidat bun, Chicu, pe care l-a susținut și democrații și am obținut o astfel de coaliție

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав