Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 265
Transnistria stiri: 1417

Arhiva Națională a SUA deține 5.400 de scrisori în care Biden folosește pseudonime

30 aug. 2023,, 02:00   Politică
2499 0

Potrivit New York Post, aceste documente pot indica faptul că președintele SUA a trimis informații guvernamentale fiului său Hunter și partenerilor săi de afaceri, precum și a discutat cu aceștia probleme de stat.

Arhiva Națională a SUA a recunoscut că deține aproape 5.400 de scrisori electronice și documente care pot dovedi faptul că președintele SUA Joe Biden a folosit un pseudonim în timpul mandatului său de vicepreședinte (2009-2017) pentru a ascunde schemele de corupție. Despre scest lucru a anunțat ziarul New York Post cu referire la declarația arhivei.


În arhivă există documente și scrisori în care se menționează numele Robin Ware și Robert Peters - pseudonime pe care Biden le-a folosit în perioada în care a deținut funcția de vicepreședinte. Potrivit publicației, aceste documente pot indica faptul că Biden a transmis informații guvernamentale fiului său Hunter și partenerilor săi de afaceri și a discutat cu aceștia probleme de stat.


"De prea multe ori oficialii abuzează de puterea lor, o folosesc în scopuri personale sau politice <...>. Este necesar să publicăm aproape 5,4 mii de scrisori ale lui Biden", a declarat Kimberly Hermann, consilierul juridic al SLF.


Canalul Newsmax a informat anterior că președintele Comitetului de supraveghere și responsabilitate al Camerei Reprezentanților din SUA, James Comer (republican din Kentucky), a cerut Arhivei Naționale să furnizeze corespondența de lucru needitată a lui Biden în perioada vicepreședinției sale. Printre documentele solicitate au fost scrisori în care Biden folosea pseudonimul "Robert Peters".

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав