X 
Cutremure stiri: 506

Noi demisii la Guvern

30 aug. 2019,, 13:59   Politică
7401 0

Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi demisiile a trei secretari de stat de la Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Începînd cu 2 septembrie, Eduard Serbulenco nu va mai fi secretar de stat la Ministerul Justiției, iar Anastasia Oceretnîi nu va mai ocupa funcția de secretar de stat în domeniul muncii și demografiei în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

De asemenea, a fost aprobată cererea de demisie a Danielei Morari din funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe, ca urmare a transferului în altă funcție, începînd cu 4 septembrie.

Tot astăzi a fost aprobată demisia Elenei Daud, de la șefia Oficiului teritorial Cahul al Cancelariei de Stat și ai șefilor adjuncți ai aceluiași oficiu: Olga Gaidarji și Ion Hîncu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав