X 
Cutremure stiri: 506

Președintele CEC, despre tipărirea ziarelor electorale ale lui Dodon la Editura "Universul"

11 noi. 2020,, 15:17   Politică
5483 4

Președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC) Dorin Cimil a venit cu un comentariu, după ce în presă au apărut informații că la Editura de stat „Universul” sînt tipărite ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale Igor Dodon.

Cimil a precizat că urmează să se verifice dacă a fost semnat un contract pentru tipărirea materialelor electorale de către concurent.

„Noi nu am primit nicio sesizare sau o plîngere pe acest caz. Urmează să ne documentăm și să vedem dacă se va face proba încheierii unui contract pentru tipărire a unui număr de ziare urmează să găsim această probă și în rapoartele financiare care sînt făcute de către concurentul electoral rămas în cursă și să apreciem legalitatea acestor acțiuni. Reacția CEC-ului urmează a fi făcută urmare a investigării fiecărui caz în parte. Rugăm să fim sesizați, să ne documentăm și să venim cu o reacție”, a spus Dorin Cimil pentru tv8.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав