X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

SUA continue să fie un partener strategic al Moldovei și vor coopera cu noul parlament și guvern

2 iul. 2021,, 16:45   Politică
2613 13

Statele Unite ale Americii rămîn un partener strategic al Republicii Moldova și vor colabora cu parlamentul și guvernul ales de poporul Republicii Moldova în urma unor alegeri libere și corecte.

Acest lucru a fost relatat de Ambasada SUA în Moldova, menționînd că ambasadorul SUA în țara noastră, Dereck J. Hogan, s-a întîlnit cu liderii Partidului Comuniștilor, „Partidului Nostru", Partidului „Acțiune și Solidaritate", Partidului Democrat, Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr" și Partidului Socialiștilor pentru a sublinia importanța unui proces electoral parlamentar democratic, transparent și credibil, ce va consolida suveranitatea și independența Republicii Moldova.

„Ambasada SUA va monitoriza îndeaproape, alături de alți observatori internaționali acreditați, ultima săptămînă a campaniei electorale și desfășurarea procesului de vot din ziua de 11 iulie. Statele Unite rămîn un partener strategic al Republicii Moldova în aspirațiile spre un viitor prosper și vor colabora cu parlamentul și guvernul ales de poporul Republicii Moldova în urma unor alegeri libere și corecte”, se arată în comunicatul Ambasadei SUA la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?