X 
Cutremure stiri: 502

A fost anunţată data întrevederii dintre Dodon și Putin de la Moscova

25 ian. 2019,, 11:50   Politică
2286 4

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a declarat că întîlnirea cu liderul Federației Ruse, Vladimir Putin, este programată pentru 30 ianuarie, iar unul dintre principalele subiecte va fi problema exportului de produse moldovenești către FR prin Ucraina, transmite Noi.md.

„Întrevederea cu Vladimir Putin este programată pentru 30 ianuarie. De asemenea, sînt programate întîlniri cu reprezentanții guvernului Federației Ruse", a declarat Igor Dodon la postul de televiziune NTV-Moldova.

Potrivit RIA Novosti, șeful statului a reamintit că mai multe poziţii de mărfuri din Moldova au ajuns sub interdicţia privind exporturile către Rusia prin Ucraina, în special vinuri și produse conservate.

Igor Dodon speră să rezolve această problemă în timpul întrevederii cu Vladimir Putin.

Președintele Moldovei a precizat că vizita sa la Moscova va dura două zile – 30-31 ianuarie. El intenționează să se întîlnească nu numai cu politicieni, ci și cu Patriarhul Chiril.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав